آدرس شرکت محلی است که از نظر قانون به عنوان نشانی اصلی و معتبر برای هرگونه ارسالی به اداره ثبت اعلام میشود. تغییر آدرس یعنی تغییر موقعیت شرکت از یک مکان به مکانی دیگر. لازم به ذکر است که تغییر آدرس حتما باید به مراجع قانونی اعلام شود.
بعد از ثبت شرکت در هر زمان تغییر آدرس امکانپذیر خواهد بود و محدویتی روی تغییر آدرس وجود ندارد. تغییر آدرس در تمامی شرکتها و موسسات غیر تجاری توسط سهامداران و یا شرکا طی صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده قابل انجاست.
به طور قانونی پس از ثبت شرکت و از تاریخ ثبت شرکت ۲ ماه زمان لازم است تا نسبت به تشکیل پرونده مالیاتی و اخذ کد اقتصادی برای شرکت اقدام گردد، همچنین دارا بودن کد اقتصادی یکی از مهم ترین مدارک مورد نیاز یرای تغییر آدزس جهت ارائه سند رسمی و یا اجاره نامه رسمی و کد رهگیری دار از آدرس شرکت و به نام شرکت می باشد.
شرایط و مدارک مورد نیاز جهت تغییر آدرس در شرکت سهامی خاص:
در هنگام ثبت شرکت سهامی خاص پیشنها میشود که در اساسنامه شرکت آدرس دقیق شرکت به ذکر شهر محل اقامت اکتفا شود. چون در صورت ذکر آدرس دقیق شرکت با جابهجا شدن محل شرکت باید اساسنامه شرکت نیز تغییر و به روز شود.
- تشکیل جلسه مجمع عمومی فوقالعاده و تنظیم صورت جلسه به امضای هیات رئیسه رسیده باشد.
- رعایت تشریفات دعوت بر اساس قانون تجارت و اساسنامه شرکت. قابل ذکر است هر گاه اختیار تغییر محل شرکت در اساسنامه به هیأتمدیره شرکت تفویض شده باشد، هیات مدیره با تنظیم صورت جلسه نسبت به ثبت تغییر محل شرکت اقدام میکند. هرگاه تغییر محل شرکت از یک شهرستان به شهرستان دیگر باشد، باید پرونده شرکت به شهرستان مربوطه با درخواست هیات مدیره با تصویب و تنظیم صورت جلسه ارسال شود.بنابراین تاسیس شرکت به تنهایی دارای تشریفات و مراتبی نیست بلکه شرکت در طول حیات خود با برخی تغییرات روبهرو میشود که باید برای انجام آن اقداماتی انجام شود.
شرایط و مدارک مورد نیاز جهت تغییر آدرس در شرکت با مسئولیت محدود:
- جهت تغییر آدرس شرکت با مسئولیت محدود لازم است مجمع عمومی فوقالعاده تنظیم شده و صورتجلسهای مبنی بر این تغییر تنظیم شده و توسط همه شرکا شرکت با ذکر میزان سهم الشرکه هر یک امضا گردد. (درصورتی که اعضای شرکت بیشتر از ۱۲ نفر باشند میبایست کلیه اعضای هیات نظارت نیز ذیل صورتجلسه تنظیم شده را امضا کنند)
- صورتجلسه تنظیمی میبایست ظرف حداکثر یک ماه از تاریخ تشکیل جلسه مجمع بهوسیله یکی از اعضای شرکت و یا وکیل رسمی شرکت به همراه مدارک ذیل به اداره ثبت شرکتها ارجاع گردد.
مدارک لازم جهت تغییر آدرس:
1- کپی شناسنامه و کارت ملی همه اعضای شرکت (در صورتی که شرکت هیات نظارت داشته باشد، کپی مدارک کلیه اعضای هیات نظارت)
2- کپی آگهی تاسیس و رومه رسمی تاسیس شرکت
3- کپی رومه آخرین تغییرات شرکت در صورتیکه شرکت تغییراتی داشته باشد.
بعد از بند 3 اساسنامه در اکثر شرکت های سهامی خاص و شرکت های مسئولیت محدود، تبصری ای به صورت " هیئت مدیره می تواند به هرکجا که صلاح و مصلحت است آدرس شرکت را تغییر دهد و شعباتی برای شرکت تاسیس نماید." ذکر شده است که در آن اختیار تغییر محل شرکت را به هیئت مدیره نیز می دهد. اما به غیر از هیئت مدیره مجمع عمومی نیز می تواند محل شرکت را تغییر دهد ،منظور از مجمع، سهامداران و یا شرکاء در شرکت می باشند که با تشکیل صورتجلسه ای با نام مجمع عمومی فوق العاده نسبت به تغییر محل شرکت اتخاذ تصمیم می نمایند.
مراحل تغییر آدرس شرکت به صورت گام به گام:
1- تکمیل مدارک توسط موکل و تحویل به کارشناس
2- تحویل مدارک به وکلا
3- صدور صورتجلسه و تحویل به موکل جهت امضا
4- تحویل مدارک به اداره ثبت توسط وکلا
5- در صورت نقص در مرحله تایید نهایی ایراد اعلام شده رفع و با هماهنگی با موکل نقص اصلاح شده در همان روز تایید می گردد. ( ارسال اینترنتی یک نسخه از اطلاعات به کارشناسی)
6- تایید نهایی و صدور آگهی تغییرات
7- تقریبا دو هفته پس از صدور آگهی صدور در رومه رسمی
ثبت شرکت پارسه شرکت ,تغییر ,آدرس ,مدارک ,صورت ,مجمع ,تغییر آدرس ,آدرس شرکت ,مجمع عمومی ,صورت جلسه ,اعضای شرکت ,مجمع عمومی فوقالعاده منبع
درباره این سایت